Christianne

Mijn naam is Christianne Celis, kortweg CC.

 

Muziek is er al heel mijn leven. Zelfs voor mijn geboorte in de buik van mijn moeder, luisterde ik naar de pianoklanken van mijn ouders en hun leerlingen. Als driejarig meisje kroop ik thuis op de pianokruk en speelde mijn eerste liedjes.  Ik begon met pianolessen en al snel volgde ook blokfluit-, viool- en zanglessen.  Aan de muziekacademie van Tessenderlo (BE) kreeg ik ondersteunende vakken zoals AMV, samenspel en muziekcultuur.

 

In 2004 startte ik mijn hogere opleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Vanaf dat moment stapte ik ook het werkveld in en deed mijn eerste ervaringen op als muzieklerares, dirigente, pianobegeleidster en muziekarrangeur, voornamelijk in regio de Kempen. Grote projecten kwamen voorbij, zoals in 2008 de theatershow 30 jaar Music-All met Gelegenheidskoor Knegsel (nu Vocaal Ensemble Florence), in 2011 het concert Viva Las Vegas met Fanfare Heide Echo uit Knegsel, in 2014 Nederpop met Fanfare St. Willibrordus uit Wintelre en in 2016 met dezelfde vereniging een uitverkocht jubileumconcert in Theater de Schalm.  Voor deze projecten schreef ik meerdere muziek arrangementen voor verschillende bezettingen. Als dirigente, arrangeur, soliste of medespeler hoop ik nog meer mooie projecten te kunnen creëren in samenwerking met allerlei verenigingen.

 

Als pianiste ben ik ook graag actief als begeleider of in kamermuziek bezettingen.

 

Mijn ambities in de muziek zijn zeer divers. Het lesgeven in muziek mag hierbij niet ontbreken. Ik geef onder andere pianolessen, zanglessen en muziektheorielessen.

 

Bekijk voor uitgebreide informatie over mijn werkzaamheden ook de andere pagina’s op mijn website. Of bekijk mijn CV’s, toegespitst per vakgebied:

Muzieklessen

Koordirectie

HaFaBra directie